Creus que una targeta pot reflectir la teva personalitat? 🙄

L’altre dia llegia un post a LinkedIn que deia: Algú encara utilitza les targetes de visita?

I vaig pensar: És clar que sí! Jo les utilitzo!

Les dono només si me les demanen, no és que les vagi repartint com un fulletó a la sortida del metro.

Les utilitzo per una raó molt concreta i molt meditada: impactar d’alguna manera en el meu interlocutor, amb la intenció de no deixar-ho indiferent. És una manera més de treballar la meva marca personal.

Abans d’estiu, vaig estar diversos mesos fent proves per a unes targetes de visita noves i no em convencia res, algunes idees m’agradaven, però quan les mostrava a coneguts em deien que no eren professionals o eren massa boges.

Al final vaig pensar que no era tant una qüestió de disseny gràfic sinó de creativitat al material utilitzat.

Així que vaig contactar a Toni Valero Steinke, el meu impressor de confiança i amic, li vaig passar un arxiu amb el meu logotip i li vaig dir: Fes el que vulguis, però fes que les meves targetes siguin diferents.

Me les va donar fa uns dies. Però abans em va dir:

Per fer-les he pensat com en ets tu, per aquesta raó he utilitzat 3 capes de paper vegetal, les capes de fora són en blanc i la de dins és vermella i és on hi ha les dades de contacte que no es veuen a primera vista. Ho he fet així perquè tu deixes veure una part de tu i l’altra queda amagada, aquesta part només la descobreixes a uns quants.

Em tenia intrigada, em va encantar que una persona que em coneix força, però tampoc tant, tingués aquesta impressió sobre mi i hagués volgut plasmar-ho en alguna cosa material.

I quina història tan bonica darrere una targeta de visita!

Encara em té contrariada que les dades de contacte no estiguin a primera visita, però la realitat és que, si resulta que a l’apogeu dels smartphones les targetes de visita estan en perill d’extinció, que hagis de mirar la targeta dues vegades per trobar les meves dades és part del joc.

Què opines, targetes de visita sí o no?

I sobre marca personal anirà al curs que impartiré el proper 3 de març a Barcelona, 8 hores de contingut súper útil per fer que els clients vinguin a tu en comptes de sortir a buscar-los. Més info aquí.

P.D.: Diu la història que si dius “Vull imprimir” 3 vegades se t’apareix Toni Valero amb un calendari del 2023.