Chanel nº5

Diana és una persona molt social i extravertida. És impossible sortir amb ella per Barcelona i que no es pari a saludar a algun conegut.

 

Ella desprèn energia positiva per tots el porus de la seva pell i deixa un halo de diversió i bon rotllo al seu pas. Quan la coneixes és impossible no estimar-la.

 

Amb aquesta personalitat tan especial i estant soltera, no passa desapercebuda quan es tracta de lligar. Tinder tindria els dies comptats si existissin més com ella.

 

Així que, després que acabés el dol per la ruptura amb la seva última parella i de penjar-se el cartell de “soltera”, ha començat a conèixer a nois. I, aquest estiu ho està donant tot!

 

Quan quedem amb les amigues sempre té alguna història per explicar i per enrecordar-nos de tots els nois que coneix, hem començat a numerar-los.

 

Aquest cap de setmana ha estat amb el Número 5 i ara li diem que ella és com Marilyn Monroe, que quan en una entrevista li van preguntar què es posava a la nit per a dormir va contestar: “Unes gotes de Chanel Nº 5”.

 

I en relació a aquest icònic perfum, sabies que diuen que cada 30 segons es ven una ampolleta de Chanel Nº5?

 

Això és el que tots els que tenim negoci ens agradaria aconseguir i aquesta és la importància de fidelitzar als nostres clients.

 

I és que a vegades estem tan obsessionats a aconseguir nous clients, que ens oblidem de fidelitzar als existents.

 

I és infinitament més fàcil que un client pre-existent torni a comprar-te que aconseguir captar-ne un de nou.

 

Algunes de les estratègies que les marques i empreses utilitzen per a fidelitzar als clients amb la intenció de convertir-los en recurrents són:

 

  • Newsletter: imprescindible comptar amb les dades personals dels teus clients per a mantenir el contacte amb ells per a informar-lo de novetats i descomptes via e-mail (E-mail marketing).
  • Xarxes socials: les xarxes socials et permeten ser present en el dia a dia dels teus clients, Demana’ls que et segueixin!
  • Whataspp: Si el teu negoci consisteix en cursos o activitats grupals, és molt fàcil demanar que es formi el grup de Whatsapp d’aquest grup per a compartir fotos i experiències de cadascun dels alumnes i de passada els informes de les teves novetats.
  • Targetes de fidelització: un cartró de la grandària d’una targeta de visita on et van posant un segell cada vegada que compres i en tenir 10 segells el 11è et surt gratis.
  • Descomptes: Moltes marques ofereixen un descompte si et fas del seu club de compradors.

 

I en relació a Diana, de moment no està en els seus objectius a curt termini fidelitzar a cap dels seus amics i va canviant de perfum durant les nits d’estiu.

 

Soc Núria Posa, escric històries i faig plans de màrqueting que impulsen negocis connectant emocionalment amb la teva audiència.