Vendre com un cuc

A Halloween la model Heidi Klum va fer una festa de disfresses.

La fa cada any (excepte en pandèmia que va fer una parada de 2 anys).

El fet particular d’aquesta festa és l’expectació que es genera al voltant de la disfressa que la model lluirà.

I en aquesta ocasió va fer parlar molt.

Es va disfressar de cuc.

Va trigar més de 10 hores a maquillar-se i ficar-se dins del vestit.

Sembla que gairebé no podia moure’s i havien de donar-li de beure amb una palleta.

Es va ficar tant al seu paper de cuc que els periodistes la van entrevistar estant ella estirada a terra, movent-se com aquest animal de terra sortint del seu forat en un dia plujós.

Després de diverses hores de caracterització, es va canviar de roba deixant-se només el maquillatge de la cara i va continuar gaudint de la festa i una mica més lleugera.

I què té això a veure amb el màrqueting?

Doncs que aquesta model que viu de vendre la seva marca personal va sortir en un munt de mitjans i va estar a la boca de tots durant els dies següents a la festa.

Que si ostres la disfressa la de Heidi Klum, que si 10 hores de maquillatge, que si li donaven de beure amb palleta, que si va atendre els periodistes estirada a terra, que si Heidi Klum això, que si Heidi Klum allò altre.

La model va compartir fotos i vídeos del procés de creació de la disfressa a les seves xarxes socials i compten amb milers de visualitzacions i comentaris. Cada post es viralitzava al cap de pocs segons de ser publicat. https://www.instagram.com/heidiklum/

I quan algunes marques pensen en algú per a les seves campanyes tenen el nom de Heidi Klum a la punta de la llengua.

La model organitza aquestes festes de Halloween com a campanya publicitària.

I si tu també vols donar a conèixer els teus serveis o productes potser et pot ajudar a crear una bona estratègia de màrqueting. No cal que et vistes de cuc, hi ha altres maneres de potenciar la teva imatge de marca. Parlem?