Menjar cervell

Recordes la pel·lícula Indiana Jones i el temple maleït?

En aquesta ocasió, l’arqueòleg Indiana Jones ajuda uns vilatans per recuperar una pedra màgica. A l’aventura l’acompanya Willie, una cantant nord-americana d’un club nocturn de Xangai. Ella no està preparada per a una aventura al costat de l’arqueòleg i apareix en aquest film com una damisel·la amb problemes. Willie és l’antítesi d’Indy, és una Drama Queen i representa la majoria dels moments més divertits de la pel·lícula.

Recordaràs que hi ha una escena, quan els protagonistes ja han arribat al palau de l’Índia, que són convidats pel sultà a un sopar. Ells estan morts de gana i els serveixen diversos “manjares deliciosos”: serp, cervells de mico, sopa d’ulls…

Indy està obert a noves experiències i disposat a tastar aquestes delicatessen, però a Willie li agafi un parrac amb cada plat.

I què té a veure menjar cervell amb el màrqueting?

Doncs perquè un potencial client acabi per comprar-te has d’estudiar les seves inquietuds, els seus desitjos, els seus anhels, comprendre en quin punt és i saber on vol arribar.

Has de “menjar-te” el cervell.

Estudiar-ho tot i saber què pensa per després escriure la teva web, la descripció del teu producte, els teus landing pages, els teus leads magnets, els teus newsletter, els teus posts en xarxes socials, gravar podcast, reels i píndoles de coneixement…

Aquest estudi serà clau per donar resposta a les vostres inquietuds i mostrar que som la vostra millor opció, els més experts del mercat: els responsables de portar-lo d’un punt A de dolor o inquietud a un punt B de satisfacció i benestar.

El viatge de l’heroi comença per menjar-te el cervell.

Sóc la Núria Posa i realitzo plans de màrqueting que impulsaran les vendes dels teus productes i serveis. PD: El viatge de l’heroi és el recorregut que segueix el teu client (l’heroi) des que no et coneix fins que et compra.