M'agraden els musculitos de gimnàs

M’agraden els musculitos de gimnàs. D’aquells que tenen una rajola de xocolata i no un mega coixí viscoelàstic per panxa. Que pugui rentar la roba als seus abs quan es faci malbé la rentadora.

Suposem que estic soltera i vull lligar-me a un noi així. A la meva ment crec fantasies de nits de passió i luxúria. M’imagino observant el seu cos perfecte estirat al meu llit il·luminat pels primers raigs de sol del matí. No he tastat un així en la meva vida. Anem allà.

Així que em descarrego l’app de Tinder i començo a bavejar trobant usuaris que perfectament podrien haver sortit de la pel·li 300. Als seus perfils mostren fotos dels seus bíceps, tríceps i els més bonics enrajolats de bany dels anys 90. Els seus cossos estan perfectament esculpits, com si fos una escultura de Miquel Àngel. Jo m’imagino relliscant a les pells llises, depilades i bronzejades.

Tinc la brillant idea que Tinder m’ajudarà en el meu frenètic desig i cada perfil herculi li dono al botó de like. Però al cap d’unes setmanes desespero. Pocs contesten.

Després arriben les primeres cites amb comentaris com:

– Sixpack23: no pareixes la mateixa de les fotos! -. I després mai més es va saber…

Més endavant, per fi, vaig aconseguir engatusar-ne alguns fins al catre per després rebre comentaris com:

– Musculitos69: Vaja! Estàs toveta, eh!?

– Adonis40: Quan facis exercici podríem quedar una altra vegada, ets simpàtica.

I després… després… mai més es va saber. Fins que m’adono del que passava… ingènua de mi. Aquestes van ser les meves conclusions:

– Si vull conquistar musculets de gimnàs, m’hauré de convertir en un i cuidar el meu físic. En quin moment vaig pensar que un catxes podria sentir-se atret per una sedentària?

– El que faig a Tinder ho puc fer de manera orgànica. El meu públic objectiu es troba a gimnasos, ergo he de freqüentar els gimnasos.

I això val per aplicar sempre que vulguis vendre els teus productes o serveis:

  • Converteix-te en la solució que busca el teu client potencial.
  • Detecta on és el teu públic objectiu i comença a formar part d’aquests grups.
  • Analitzar les respostes dels teus clients potencials en relació al teu producte et donarà la clau de per què no estàs aconseguint els resultats esperats.

Avís per a navegants: Qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència, els musculets de gimnàs NO són ​​el meu públic objectiu.

I tu? Vols trobar el teu públic objectiu donar-li like i fer un matx? Jo t’ajudo.

Sóc la Núria Posa i realitzo plans de màrqueting, embuts de venda i storytelling.