I LOVE YOU

TOVE LO és el nom artístic d’Ebba Tove Elsa Nilsson, una cantant sueca de veu suau i potent. La revista Rolling Stone la descriu com “l’artista pop sueca més fosca” i per la lletra de les seves cançons se li anomena “la noia més trista de Suècia”. Actua acompanyant les cançons d’uns moviments hipnòtics i sensuals. Ho sé perquè ahir vaig tenir la sort de veure-la en directe a la sala Bikini.

Tove Lo sabia com connectar amb el públic. I nosaltres, els assistents, només podíem estimar-la, moure’ns a voluntat, atrets per la seva melodia i el seu magnetisme.

Estant allà vaig recordar un reportatge que havia vist feia un temps a TV3. Anava en relació amb un grup de música que desconeixia i del qual no en puc recordar el nom. Aquest grup havia actuat a Razzmatazz la nit anterior i tenia una vocalista divina, de veu dolça i captivadora, jo veia a la tele com ella acariciava el micròfon dret mentre cantava seductora la següent lletra:

– Please, say me: I love you!

I llavors un noi dentre el públic li va cridar emocionat:

– I LOVE YOUUUU!

Ahir TOVE LO tenia a un públic que l’estimava, igual que aquell groupie li va fer saber al seu ídol que la volia al crit de “I love you!”

I vaig pensar que els cantants que generen emocions tan profundes que fan cridar paraules d’amor són com les marques que saben connectar amb la seva audiència.

Això és el famós ENGAGEMENT: quan saps connectar i emocionar, quan fas riure o plorar el teu públic, quan aconsegueixes que se’ls erici la pell, quan aconsegueixes que la gent et parli i et comenti. Hi ha marques que definitivament aconsegueixen enamorar.

Imagina’t que demanes una Coca-cola en un bar i et porten un refresc de cua d’una altra marca.

Digues-li a un amant d’Apple que deixi d’utilitzar l’Iphone i es canviï a Android i veuràs què et diu.

Com és possible que hi hagi gent disposada a esperar un any a rebre un cotxe Tesla?

I tu saps connectar amb la teva audiència? Et llegeixo en comentaris!
P.D. Et deixo aquí un enllaç a la cançó més coneguda de Tove Lo, que estic segura que hauràs escoltat en algun lloc abans: https://youtu.be/oh2LWWORoiM