Flipant amb la Intel·ligència Artificial

El meu xicot és molt tecnològic.

Al Jordi li pirra la realitat virtual, amb les ulleres òculus hem estat des del cim de l’Everest fins al Taj Mahal, hem jugat a llançament de javelina i hem fet esport en un espai que podria ser el metavers. Tot sense moure’ns de casa.

Fa temps li va donar per les màquines d’impressió en 3D i teníem mil aparells impresos en plàstic gris, des de joguines per al nostre fill Bruno, fins a un adaptador de l’aixeta del bany que feia que el Bruno arribés millor a rentar-se les mans.

Per descomptat que tenim tota la casa domotitzada, els llums, l’extractor de la cuina, l’aire condicionat i la cafetera s’encenen dient “Ok Google, encén tal”, l’aspirador rumba també, en diem “Luisita” i funciona quan dius ” Luisita, a netejar!”

Ah! I quan al matí li dic a l’assistent de Google “Bon dia” em respon amb un missatge que el Jordi va gravar: “Bon dia preciosa” i segueix dient-me la meva agenda del dia i posant la ràdio, el Món a RAC1 i Jordi Basté.

Tot això per explicar que ara us ha donat per un programa d’IA. I es va passar dos dies sense dir-me res tancat al despatx. Quan li preguntava que què feia em responia: “Carinyo, estic preparant una cosa tan divertida que fliparàs” i l’escoltava teclejant frenèticament.

L’altre dia em va dir:

– Ja ho tinc, vine i et mostro la meva obra.

Mare meva quin riure!!

S’havia dedicat a recopilar fotos meves, pujar-les a no sé quin programa d’intel·ligència artificial per crear un prototip meu que després adaptava a l’estil que volia gràcies al programari d’IA.

Les primeres mostres van sortir una mica granota, però les següents que ja va fer amb fotos que em va fer expressament per a aquest propòsit són brutals!

Ah sí! Explicar-te que a més d’escriure històries diverses a LinkedIn també faig plans de màrqueting, pàgines web, embuts de venda i gestió de xarxes socials. No ho faig sola, tinc un meravellós equip que m’ajuda! Joel, Clàudia, Judit i Andrea. Són els millors!