El que mai t'han explicat del destructor SEO

Avui vull explicar-te una història que potser et resulta familiar…

És molt frustrant escriure cada setmana articles per al bloc i que després no vegis resultats en el teu negoci. I ja no només de visibilitat, sinó també de diners.

Si d’alguna cosa estic segura és que els errors SEO que cometem poden destruir el posicionament web de la nostra pàgina.

Segurament això ho tens clar… encara que potser les fallades que cometis no. Però no et preocupis: cometre errors de posicionament SEO és molt comú, fins i tot entre els més experts!

Si els millors també s’equivoquen, com no ho faràs tu?

Per aquest motiu, vull ajudar-te explicant-te els errors SEO més comuns que segurament has passat per alt i que són de gran importància per solucionar-los com més aviat millor 😉

1. No treballar la velocitat web. Si la teva web és molt lenta, Google no et permetrà escalar… trist però cert. Si passa això i els usuaris han d’esperar molt de temps per llegir el contingut de la teva web… se n’aniran a una altra.

2. Utilitzar etiquetes SEO. Avui dia és un dels errors SEO més comuns i els destrueix el teu posicionament web. Treu-les perquè no serveixen absolutament per a res, només per generar contingut duplicat.

3. No posar com a noindex les paginacions del bloc. Tingues en compte que cada pàgina de bloc té un número. Exemple: https://posamtz/blog/1/. Quan arribis a la pàgina 10, tots els textos que hagis publicat al bloc es repetiran per a Google per 10 vegades. Imagina’t si tens 100 pàgines… no ens beneficia! Com ho resolem? Posem com a noindex les paginacions i problema solucionat.

4. No optimitzar les imatges. Error! Hem d’optimitzar-les per tal de no cometre el primer error: que la nostra web s’alenteixi. Si les imatges pesen molt, la web serà més lenta… I al Sr. Google no li agrada això!

5. Descuidar els enllaços interns i externs. Aquests dos punts tenen gran importància a l’hora d’aconseguir un bon SEO. T’has de fixar que, a nivell intern, els enllaços de la teva pàgina siguin correctes i no estiguin “trencats”, és a dir, que es dirigeixin a una web que existeixi, i que estigui disponible. I a nivell extern, seria interessant que altres pàgines incloguessin el link a la teva. Com ho pots aconseguir? Per exemple, escrivint com a convidat en un altre bloc, participant en fòrums o posant el teu link a xarxes socials.

6. Finalment… un altre GRAN error del SEO és crear contingut i no promoure’l. Fins i tot els millors continguts necessiten una empenta! I per això hi ha les meravelloses xarxes socials. Un món on pots fer viral en qüestió de minuts (si saps com). A POSA MTZ coneixem en profunditat la importància de donar bombo en xarxes a tots els continguts que creem… És per això, que aquest any vinent ens aventurem a fer un curs per ajudar-te a treballar els teus RRSS i posicionar la teva web als cercadors, entre molts altres punts. Vols més informació sobre el curs? Fes clic aquí!

I és que com hauràs vist, nosaltres ens prenem molt seriosament el posicionament SEO, i encara que potser no som els millors, això no importa! Com ja he esmentat abans, fins i tot s’equivoquen. La teoria la tenim moooolt clara, i cada empresa amb què treballem és diferent.

Vols que mirem en quina situació ets? Recorda que si tens un negoci a internet i no apliques SEO, és com si no estiguessis a internet. Contacta amb mi i començarem a buscar solucions!