Dentista o assassí en sèrie?

La meva mare té un historial amb el seu dentista que aquest senyor perfectament podria haver-se comprat una segona residència a la platja amb tot el que s’ha gastat a la seva clínica.

El cas és que fa poc va quedar amb una amiga que tenia la boca fatal i per sorpresa de tots feia un somriure tan radiant que semblava sortida d’un anunci de dentifrici.

Jo també la vaig veure i quan va somriure i va mostrar les seves dents vaig apreciar un centelleig de llum sortint entre la comissura dels seus llavis i vaig sentir aquest so: Clinggggg… 😀

La meva mare li va preguntar què havia fet i l’amiga li va parlar del dentista que li havia arreglat per fi la dentadura.

Li va explicar que era un paio molt estrany, que no tenia web, que treballava amb microscopi, que posava música clàssica a tota castanya, que només obria la seva clínica 3 dies a la setmana i que era tot un personatge.

La meva mare li va demanar el contacte i sense dubtar-ho va canviar el seu dentista de sempre per aquest.

Ja porta 3 visites i ahir m’explicava que anomenar-lo peculiar és quedar-se curta.

Diu que més que dentista sembla un científic boig.

A cada visita li pregunta si no li importa que posi Mozart o Beethoven i ella diu que sí, més per possibles represàlies que perquè li vingui de gust escoltar els mestres del classicisme a uns decibels poc adequats per ambientar una clínica dental.

Aleshores ella es tomba a la cadira, el dentista queda fora de la seva àrea de visió, l’escolta preparar tots els aparells que utilitzarà i la música comença a sonar… I ella es comença a imaginar les pitjors escenes de terror.

I què té a veure això amb el màrqueting?

Doncs que aquest senyor no necessita màrqueting.

És tan bo que es pot permetre totes les bogeries que vulgui que els clients segueixen tornant fidels.

El boca-orella o màrqueting de recomanació és el millor i més barat.

I si tu encara no has pogut mostrar les teves habilitats al nombre suficient de clients perquè la veu corri sola, potser necessitis un pla de màrqueting, un embut de vendes, una web, una landing o tenir més visibilitat a les xarxes socials. Parlem?