Beure i trucar al ex...

Va ser durant el 2005, quan vivia a Londres que vaig apendre una expressió que deia així: “Don’t drink and dial”.

La va explicar el John, el meu professor d’anglès, que era un tio molt divertit i ens ensenyava coses que molt probablement no ens servirien per a res en l’àmbit laboral, però que eren tronxants i més fàcils de recordar que els phrasal verbs.
Així entre explicacions de gramàtica i exercicis de sintaxi anglesa ens deia coses com “That guy is like a snake in the grass” o “I went pub crawling last Friday, I was wasted!”.
I un altre dia ens explicava una historia d’un amic seu que ho havia deixat amb la parella. Després d’haver estat uns mesos fotut semblava que començava a aixecar el cap. Aquell cap de semana van quedar tota la colla per sortir i entre ells comentaven com de bé veien el seu amic.
Fins que després de varies cerveses va desaparèixer i se’l van trobar fora del pub trucant a la ex i deixant-li un missatge a la bústia de veu dient-li com la torbava a faltar… “We meant to be together Kate, what happened to us? I love you babe”.
I aleshores els amics li van arrancar el mòbil de les mans i li van dir: “Man, what did you do? Don’t drink and dial! Oh! Shit, mate! Tomorrow you will regreat it!”
Doncs això, que trucar als ex quan vas pet és una molt mala idea.
O pensar una una relació serà per sempre si no t’ho curres cada dia…
I les xarxes socials és el mateix, o les treballes cada dia o de poca cosa et servirà publicar un post al mes.

Si necessites un expert en xarxes socials truca’m i veiem quina és la millor opció per tu: formar a una persona del teu equip o que les porti jo com a col·laboradora externa.

Contacta per a més informació: