Besos Mar

Aquesta història va passar fa uns anys, quan jo tenia vint-i-tants i Tinder encara no existia.

El cas és que P, un amic del meu amic S, compaginava els estudis de Belles Arts amb un treball de cambrer en un bar de la Barceloneta.

Un dia vam anar a prendre unes cerveses i el P ens va explicar que una noia li havia demanat per sortir estant ell treballant.

Ella era sueca i feia uns anys que s’havia establert a Barcelona.

El cas és que la protagonista de la nostra història era rossa, alta, maca i tenia un rotllo bohemi superatractiu. Vestia esquinçada, però amb estil.

El nostre amic no es podia creure que aquesta deessa escandinava li hagués demanat una cita.

P va dir que sí, per descomptat, que lliurava l’endemà i que podien anar a prendre alguna cosa.

Van quedar davant del metro de la Barceloneta i P li va preguntar que on volia anar. Al que ella va contestar:

– Sempre he volgut anar a Besos Mar, em sembla un nom tan bonic…

A P se li va desencaixar la cara. Suposo que si ets de Barcelona sabràs per què.

I si no coneixes la ciutat comtal, t’informo que la noia es referia a l’estació de metro de Besòs Mar, que no té res a veure amb petons, ni amb morrejades, ni mossegades apassionades. Si no que es tracta de la zona on el riu Besòs desemboca al mar i és la zona que delimita les ciutats de Barcelona i Badalona.

🏭 La silueta urbana d’aquesta zona es reconeix fàcilment perquè hi ha una fàbrica amb 3 xemeneies.

Abans aquest barri es coneixia com La Mina i hi havia molta venda de droga i baralles al carrer. Diguem que no és dels llocs més bonics per tenir una cita romàntica. 💏

P li va explicar a la seva dolça vikinga el barri que era, però a ella li va fer igual, tenia clar que anant a un lloc amb aquest nom la cita valdria la pena.

Així que van partir cap a Besòs Mar i van tenir una primera cita increïble, en un bar regentat per una família d’origen xinès a la llum dels fluorescents, al costat d’una màquina escurabutxaques.

Des d’aquell dia van començar una relació que va durar uns quants anys.

I la moralitat marquetiniana d’aquesta història és que alguns noms atrauen tant que t’inciten a la compra en funció de l’emoció que et provoquen…

Petons al mar… que romàntic devia pensar la nostra amiga.

I el famós còctel Sex on the Beach… mmm… hot…

La botiga de joguines Toys ‘r’ us, Toys are us, les joguines som nosaltres, sona a diversió!

T’imagines arribant a un sopar a casa d’uns amics amb un vi anomenat “Ostras Pedrín!”… Segur que part de la conversa gira al voltant del vi!